Onze cases

Je kan van alles vertellen, maar vaak is een praktijkvoorbeeld toch het duidelijkst.
Daarom vind je hier al onze cases. Zo uit de dagelijkse praktijk geplukt.


Krachtig en doeltreffend

Het unieke CQFS-systeem bij een breed publiek onder de aandacht brengen, was het doel. Dat vroeg om een strak redesign en krachtige copy.

Toyota Adventure

De zomer van 2018 was dé tijd om de SUV modellen van Toyota in het zonnetje te zetten. Zulke stoere auto's vragen om grootse avonturen. Het resultaat? De enige echte Toyota Adventure Challenge!

Let the Battle begin...

Hoe promoot je Toyota Hybrid én stimuleer je zuinig rijden in één campagne? Wij ontwikkelden de Toyota Hybrid Battle. In deze case lees je er alles over!

Een vernieuwd ANWB

Een rijke beleving op alle kanalen. Dat was het doel van ons redesign voor ANWB. Hoe we dat deden en wat het opbracht, dat lees je in onze case.

Exclusief en succesvol

De Lexus LC 500 kreeg een speciale Launch Edition. Daarvan kwam er maar één naar Nederland. Dat vroeg om een exclusieve campagne.

Allemaal naar de Toyota-dealer

Een strak gecoördineerde aanpak over online- en offlinekanalen, dat is hoe we Toyota’s Conquest-campagne omschrijven. Alle details vind je hier.

De perfecte caddie

De NGF wil de Nederlandse golfsport blijven ontwikkelen. Maar dat doe je niet zomaar. Dus sprongen wij bij voor effectieve acties.

Modern en op maat

Na 30 jaar wilde Repatec een sterke identiteit. Kunde, service en daadkracht moesten meteen van hun merk afspatten. Tijd voor een re-branding.

Zoek je iemand die meedenkt over jouw volgende campagne of redesign?

Stuur Robbert een bericht.

Robbert Peek

Creatief Directeur

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid