Als je dit leest, is de kans groot dat je op zoek bent naar een partij die jou kan helpen met je digitale campagnes. Komt dat even goed uit: dat is precies wat wij doen. Welkom bij Brandpulse!

Our
approach
to originality


Wie een campagne maakt wil opvallen. In de praktijk betekent dat vaak veel toeters en bellen om maar ludiek en anders te zijn. Maar is dat effectief? Soms wel en soms niet. Dat hangt erg af van je ontvanger. En daarom houden wij altijd een vinger aan zijn pols.

The
benefits of
predictability


Onze campagnes draaien juist om voorspelbaarheid. Elke uiting leidt tot nieuwe data waarmee wij uitgebreide klantprofielen kunnen maken en campagnes onderbouwd kunnen tweaken. Juist door voorspelbaar te zijn, zijn we per persoon origineel en effectief.

This is how we do it

Daarom werken wij via 3 vaste stappen aan jouw campagnes.

Engage

Samen met jou bedenken we een concept voor je campagnes. We brengen elke uiting in kaart, integreren dataverzameling en zorgen voor designs, bouw en tekst. Zodat die e-mail, landingspagina of social-uiting precies is wat hij moet zijn. En dan gaan we echt van start met de campagne.

Explore

Na de Engage-fase begint het verzamelproces. Wij brengen de conversie in kaart en kijken goed naar het gedrag van je doelgroep. A/B-tests helpen ons om nog verder te verfijnen en trends te ontdekken. Dat levert een grote bron van gegevens op die we contextualiseren en presenteren.

Improve

De Explore-fase geeft duidelijke handvatten voor hoe je daarna verdergaat. Campagnebreed, maar ook per persoon. Wij maken namelijk per ontvanger een profiel dat we blijven verrijken. Aanpassingen per individu zijn dus mogelijk. Zo heb je effectiviteit en klantbetrokkenheid zelf in de hand.

Kortom: door in te spelen op wat aanslaat bij jouw ontvangers, versterken we samen jouw imago en relatie met je klant. En maken we van hem een promotor.

Back to the basics


En mocht je bespeuren dat er in jouw organisatie qua merkbeleving nog kansen zijn, dan kunnen we daar ook bij helpen. Wij staan je graag bij als het gaat om merkontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat jij een sterke merkidentiteit hebt die goed overkomt in woord en beeld. Van tone of voice-ontwikkeling tot een nieuwe pay-off, en van duidelijke design values tot kleurpaletten en fontkeuzes; wij zetten ze neer. Samen met jou gaan we middels merksessies aan de slag om je karakter en verhaal scherp te krijgen. Zodat jouw merkuitingen impact hebben.

Get a room


De Brandroom is ook een optie: een fysieke kamer waarin iedereen de kracht van jouw merk kan bekijken, nu en door de jaren heen. Steeds aangevuld met de nieuwste campagnes en learnings. Resultaten, sentiment en strategie, allemaal overzichtelijk op één plek. De Brandroom is dus een echt thuishonk. Je kunt hem een plek geven binnen jouw organisatie, maar je hebt ook de mogelijkheid om hem in te richten naast die van andere merken. Om vervolgens samen in discussie te gaan over de klant van nu en jullie aanpak. Zo ontdek je nieuwe samenwerkingen.

Wij werken onder andere voor

Curious?

Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen! Contact opnemen is makkelijk: vul de velden hieronder in of bel of mail ons even. Net wat jij fijn vindt.

© 2021 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid