Daar wordt je business beter van

Hoe data-driven je ook werkt, er is altijd die knagende vraag: haal ik wel alles uit de informatie die ik heb? Wij helpen je om meer gegevens te verzamelen en je huidige data maximaal te benutten. En weet je wat nou zo handig is? Bij Brandpulse spreken we naast diverse programmeertalen ook gewone mensentaal. Dat maakt overleg over de strategische inzet van data een stuk aangenamer.

Content
Campagnes
Products
Advertising
SEO optimalisatie
Content strategie
Marketing automation

Meteen de diepte in met Brandpulse Data

We werken met drie zelfstandige teams: Data, Content en Campagnes. Wil je meer weten over data of heb je een specifieke vraag? Dan schakel je bij ons direct met de specialisten die je nodig hebt. Vraagt je project om een integrale aanpak, dan gaat Brandpulse als één totaalpartner voor je aan de slag.

 

Eindelijk grip op data, hoe voelt dat?

Onze dataspecialisten weten precies waar bij jou data zit en waar nog veel meer data te halen is. Ze bouwen en koppelen databronnen en maken alles inzichtelijk in dashboards en rapportages. Daar kun jij je campagnes en content op sturen en bijsturen. Zo is data niets abstracts meer, maar heb jij alle touwtjes in handen. Slim én overzichtelijk!

 

Wij zetten je data aan het werk

Klantdata zo slim mogelijk toepassen heeft alles met techniek te maken, maar daar gáát het niet om. Veel interessanter is wat je met al die informatie kunt. Wanneer je data kunt visualiseren wordt het inzichtelijk. Hiervoor werken we met programma’s zoals Microsoft Power BI en Tableau.

 

Van data naar business

Data is de onderstroom van je digitale business. Bij Brandpulse kijken we verder dan communicatie en campagnes: we zoeken samen met jou naar kansen om je business te ontwikkelen. Daar weten ze bij Toyota alles van.

 

Continu klantprofielen verrijken

We helpen je om continu data te verzamelen, bij elke nieuwe campagne en social post. Zo bouwen we klantprofielen op die we alsmaar verder verrijken. Van sitebezoek tot appgebruik, van reacties op nieuwsbrieven tot kassa-aankopen in de winkel. We kijken naar klantgedrag en komen proactief met suggesties om hier acties of diensten voor te ontwikkelen.

 

Interesse in wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van data? Plan een afspraak in, dan vertellen we je er alles over.

Afspraak maken

 

 

Kennis verzamelen vóór de kennismaking

Anonieme profielen opbouwen is een krachtige investering in nieuwe leads. Nog voordat we weten wie iemand is, kunnen we zijn sitegedrag bijhouden en interesses peilen. We zorgen dat specifieke content en aanbiedingen hier automatisch op worden aangepast. Zodra iemand zich kenbaar maakt, wordt alle verzamelde informatie aan elkaar gekoppeld tot een rond profiel. In rapportages en dashboards houden we alles voor je bij, zodat je precies weet wat werkt bij wie. New business is al bijzonder waardevol voordat het business is.

Samen data verzamelen?
Dennis helpt je hier graag bij!
Mail Dennis

Liever bellen? Dat kan ook!
+31 85 210 60 44