Header_BP_Data

Data voedt
wonderen

Hoe data-driven je ook werkt, er is altijd die knagende vraag: haal ik wel alles uit de informatie die ik heb? Want jij weet als geen ander dat data de onderstroom van je digitale business is. Wij helpen je door de juiste gegevens te verzamelen en je huidige data maximaal en strategisch toe te passen.

Grijp zelfs de ongrijpbare data

We helpen je om continu data te verzamelen en bouwen klantprofielen op die we blijven verrijken. Van sitebezoek tot appgebruik, van reacties op nieuwsbrieven tot kassa aankopen in de winkel. We kijken naar klantgedrag en komen proactief met suggesties om hier acties of diensten voor te ontwikkelen. Let’s go!

Content
Campagnes
Commerce
Products
Advertising
SEO optimalisatie
Content strategie
Marketing automation

Zo laten wij data voor jou werken

klantprofiel-data
360 graden klantenprofiel

Leer je klant
Nog beter kennen

Leadgeneratie

Van potentiele klant
Naar converterende afnemer

Datavisualisatie

De trends binnen je bedrijf
Razendsnel inzichtelijk

predictive-marketing-data
Predictieve marketing

Meten is weten
Voorspellen is vooruitwerken

(Be)grijp je data

Klantdata zo slim mogelijk toepassen heeft alles met techniek te maken. Nog interessanter is wat je met al die informatie kunt. Wanneer je data kunt visualiseren wordt het inzichtelijk. Hiervoor werken we met programma’s als Microsoft Power BI en Tableau.

Kennis vóór de kennismaking

Anonieme profielen opbouwen is een krachtige investering in nieuwe leads. Nog voordat je weet wie iemand is, kun je zijn sitegedrag bijhouden en interesses peilen. Zo genereer je specifieke content en persoonlijke aanbiedingen. Zodra iemand zich kenbaar maakt, wordt alle verzamelde informatie aan elkaar gekoppeld tot een rond profiel. New business is al waardevol voordat het business is.

Van onderbuik naar onderbouwing

Onze dataspecialisten weten precies waar bij jou data zit en waar nog veel meer data te halen is. Ze bouwen en koppelen databronnen en maken alles inzichtelijk in dashboards en rapportages. Abstracte data wordt zo helder en tastbaar. Sowieso spreken wij bij Brandpulse naast diverse programmeertalen ook gewone mensentaal. Wel zo gezellig!

Dennis

Samen data verzamelen?
Dennis helpt je hier graag bij!

Mail Dennis

Liever bellen? Dat kan ook!
+31 85 210 60 44