brandpulse-commerce-header

Commerce legt de
wereld aan je voeten

En dat is letterlijk zo! Heb je al een webshop? Dan ken je de potentie en weet je dat je mogelijkheden, maar ook je onmogelijkheden eindeloos kunnen zijn. Loop je ergens vast of ben je juist toe aan uitbreiding van jouw e-commerce avontuur? Wij helpen je graag! Dankzij onze ruime ervaring met alle aspecten van e-commerce ben je voor ieder gewenst onderdeel van je webshoprealisatie of optimalisatie bij ons aan het juiste adres. Kies het instapmoment dat het beste bij jouw situatie past en wij helpen je graag met de volgende fase van je webshop.

Op weg en verder

Ben jij al een tijdje actief met je bedrijf en wil je nu ook de eerste stappen zetten in e-commerce? Of heb je al een webshop en is deze toe aan uitbreiding of een volgende fase? Schuif het niet langer voor je uit, want bij ons is elke commerce-klus in kundige en deskundige handen. In welke fase jouw webshop zich ook bevindt, je kunt ons altijd aanhaken voor advies en hulp. Of het de techniekkeuze, de content, de marketing of zelfs het fulfilment is. We helpen je graag persoonlijk en altijd op maat. Want bij Brandpulse weten wij – de ene webshop is de andere niet.

Campagnes
Products
Data
Content
Advertising
SEO optimalisatie
Content strategie
Marketing automation

Jouw webshop in de spotlights? Je kunt bij ons terecht voor:

icoon-strategie
Strategie

Jij bepaalt de richting
Wij zorgen ervoor dat je er komt

icoon-techniek
Techniek

Een passend platform
voor elke webshop

icoon-implementatie-commerce
Implementatie

De juiste inrichting en koppelingen
met de tools die voor jou presteren

icoon-huisstijl-commerce
Huisstijl

Een professionele uitstraling
zorgt voor blijvende indrukken

icoon-content-commerce
Content

Teksten, foto's en animaties
die jouw webshop in- en aanvullen

icoon-advertising-commerce
Advertising

Jouw webshop in de spotlights
met spot-on advertenties

icoon-marketplaces-commerce
Marketplaces

Verkopen op Bol.com of Amazon
wordt een fluitje van een cent

icoon-fulfilment-commerce
Fulfilment

Je producten op het juiste moment
op de juiste plek

Online verkoop blijft groeien!

Een goed werkende webshop is een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf. Samen zorgen wij ervoor dat je webshop perfect bij je diensten of producten past, zodat je klanten naar tevredenheid hun digitale winkelmandje kunnen vullen.

commerce-afbeelding

Maak gebruik van de kracht van marketplaces

Naast de verkoop via je eigen webshop kan het aantrekkelijk zijn om actief te zijn op de grote platformen, waar jouw klanten vertrouwd en veilig winkelen. Wil jij met Bol. of Pinterest in zee of verkoop je liever in meerdere landen via Amazon? Zichtbaarheid en verkoop van je artikelen op deze marketplaces zorgen voor een boost van je naamsbekendheid en omzet. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kennen de ins en outs van alle grote platformen en hun regelgeving als geen ander. Doe er je voordeel mee!

Vul je mandje met dat wat jíj nodig hebt

Bij het opzetten en het exploiteren van een professionele webshop komt veel kijken. Uit ervaring weten wij dat dit vaak ook de reden is dat webshopgebruik of optimalisatie steeds wordt uitgesteld. En dat is zonde, want met de juiste partner aan je zijde hoef jij je nergens druk om te maken. Ook niet om de kosten, want wij zijn niet van de ingewikkelde pakketten of onnodige services. Bij Brandpulse Commerce vul jij je mandje met precies datgene wat jij en jouw webshop nodig hebben voor snelle en optimale dienstverlening. Wat mag het voor je zijn?

Robbert

Ben je op zoek naar een ervaren partner die de weg binnen commerce en de grote marketplaces als zijn broekzak kent? Robbert maakt jou er met plezier wegwijs in!

Mail Robbert

Liever bellen? Dat kan ook!
+31 85 210 60 44