Wat je zegt ben je zelf

Content heeft een andere dynamiek dan al je andere communicatie: sneller, vaker en fijnmaziger. Hoe krijg je dat praktisch voor elkaar en hoe hou je het overzicht? Bij Brandpulse verzorgen we je content én helpen we je om deze zo strategisch mogelijk in te zetten. Zodat jij je klant steeds opnieuw verrast, inspireert en tot fan maakt. Hoe we dat precies doen? Vraag maar aan Moeders voor Moeders.

Campagnes
Data
Products
Abonnementen
Advertising
SEO optimalisatie
Content strategie
Marketing automation

Snel schakelen met Brandpulse Content

We werken met drie zelfstandige teams: Content, Campagnes en Data. Wil je meer weten over content of heb je een specifieke vraag? Dan schakel je bij ons direct met de specialisten die je nodig hebt. Vraagt je project om een integrale aanpak, dan gaat Brandpulse als één totaalpartner voor je aan de slag.

 

101 contactmomenten, één contentstrategie

We zijn geen traditioneel contentbureau dat op afroep ad hoc content produceert. Ja, we werken snel, maar gaan altijd voor de langere-termijnaanpak. Hoe vaak ga je iets posten? Hoe grappig of inhoudelijk moet het zijn? Wil je zoveel mogelijk reacties of moet het iets doen voor je merk? YouTube en LinkedIn of toch Facebook en Instagram? En mag iedereen je whitepaper downloaden of moeten ze daar ook nog iets voor doen? We vertrekken vanuit je strategische doelstellingen en ontwikkelen daar gerichte content voor.

 

Nooit meer om content verlegen

Door een contentstrategie uit te stippelen weet je zeker dat je contactmomenten steeds perfect getimed zijn. We werken hiervoor met ons eigen model. Zo kunnen we vooruit werken mét ruimte voor actualiteit en de mogelijkheid om continu bij te sturen op basis van realtime resultaten. Eén ding is zeker: jij zit nooit meer om content verlegen. Vergelijk dat eens met je situatie vandaag…

 

whitepaper contentmarketing Brandpulse

Ontdek onze content marketing abonnementen & download whitepaper

Meer weten over hoe jij het verschil kunt maken met kick-ass content?

Bekijk onze abonnementenpagina & download onze whitepaper om te ontdekken hoe we samen bouwen aan een sterk en toekomstbestendig merk. Voor jou!

Bekijk abonnementen & download whitepaper

 

 

Co-creatie: samen gaan we het maken

Bij Brandpulse nemen we niet direct alles van je over. Liever kijken we samen naar een ideale taakverdeling. Doen wij de creatieve video’s en jij de Instagram posts? Wij doen wat het beste werkt voor jou. Als je boodschap inhoudelijk wordt, sluiten wij een infographic designer aan of een expert die een whitepaper schrijft. Wij voeren de creatieve directie en zorgen dat alles in lijn ligt met je merkuitstraling.

 

Elke reactie maakt je content persoonlijker

Goede content is een trigger om in actie te komen. Met elke klik genereer je nieuwe data die je kunt gebruiken om de volgende boodschap nóg gerichter in te vullen. Door klantprofielen op te bouwen en te blijven verrijken, ga je content brengen die steeds persoonlijker voelt. Wat dat betekent, weten Moeders voor Moeders deelnemers maar al te goed.

 

De diepte in: artikelen, blogs & whitepapers

Inbound marketing? We schrijven artikelen, blogs en whitepapers die hoog scoren in de Google rankings en bijdragen aan je natuurlijke vindbaarheid. Zo helpen we je een stevig portfolio op te bouwen dat je niet alleen een autoriteit maakt in je vakgebied, maar ook als magneet werkt voor toekomstige sitebezoekers.

 

Bewegend beeld: video, animaties en infographics

Creëer je je eigen content, maar zoek je een partner voor díe momenten waarop het echt moet knallen? De marketeers en creatieven van Brandpulse Content bedenken én maken graag videoconcepten, laagdrempelige animaties of andere uitingen voor je. Handig, zo’n creatieve contentstudio als achtervang.

Klaar voor rake content?
Svenja gaat met je aan de slag!
Mail Svenja

Liever bellen? Dat kan ook!
+31 85 210 60 44