Geplaatst op 19/07/2017

Een nieuw gezicht, een verbeterd verhaal


Zo! Daar staat-ie dan, onze nieuwe site. Hoewel de basis vertrouwd voelt, is het toch een frisse look.

Iets met e-mails
‘Dus eh… jullie doen iets met e-mails?’ Dat was de vraag die wij vaak kregen van geïnteresseerden. En ja, we doen zeker iets met e-mails. Maar eigenlijk zijn we een bedrijf dat zich richt op het neerzetten van creatieve campagnes die optimaal in elkaar grijpen op elk kanaal. Of dat nou een e-mail is of bijvoorbeeld een uiting in een fysieke winkel of op een site.

Creativiteit combineren met de kennis van software en merkactivatie, dat is dus eigenlijk wat we doen. Zo maken we opvallende campagnes, maar ook campagnes die nuttige informatie verzamelen. Waardoor wij te weten komen wat klanten graag zien of lezen. Waardoor we op basis van voorspelbaarheid origineel uit de hoek kunnen komen. Maken, meten en moderniseren dus.

Een vernieuwd verhaal
Bij ons lag de taak om de aard en voordelen van ons werk duidelijker over de bühne te brengen. Met wat meer persoonlijkheid ook: de teksten en beelden op onze oude website waren functioneel, maar misten karakter. Je kreeg er als lezer niet echt een ‘o, dat is een leuke club!’-gevoel bij. Lang verhaal kort: er was werk aan de winkel, dus gingen we rond de tafel om ons verhaal kloppender en aansprekender te maken.

Wie ons kent weet dat we onze business serieus nemen, maar onszelf meestal niet. Brandpulse is een platte organisatie die zich richt op samenwerking. Klussen benaderen we dus met een ‘we gaan er samen voor’-mentaliteit. Woord en beeld moesten die warmte en daadkracht gaan benadrukken. En we waren op zoek naar een uitstraling die wat meer een knipoog in zich had, wat we dus vrij letterlijk hebben genomen: wie onze website nu bezoekt ziet ons logo veranderen in een schermvullende ‘wink’.

Be bold
Meer durf dus, met nadruk op felle kleuren en grote contrasten. Met Engelse tussenkopjes op de site en een vlotte, frisse, no-nonsense schrijfstijl die jargon zo veel mogelijk uit de weg gaat. Klare taal op recht-voor-je-raap-beeld dus. En onze nieuwe pay-off – niet langer ‘activate your brand’, maar ‘get predictable, be original’ – moest bijdragen aan die nieuwe energieke uitstraling; het is een ogenschijnlijke tegenstelling die nieuwsgierig maakt en toch heel goed slaat op onze kerntaken. Fun & function.

Kortom: een nieuw jasje voor dit ambitieuze bedrijf. Om ons verhaal duidelijker te vertellen en ook digitaal een plek te worden waar klanten graag komen; de site is ook de locatie waar we nieuwe content op gaan plaatsen. Van nieuws en cases tot blogs vol opinie en informatie. Natuurlijk komt deze content via onze social media-kanalen ook jouw kant op. Niet alleen om te laten zien dat we een plek zijn waar wat gebeurt, maar om echt iets bij te dragen.


Deel dit artikel

© 2019 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid