Geplaatst op 08/09/2017

Dit is hét notitieboek voor jou


We mogen dan wel flink digitaal zijn gegaan met z’n allen, maar het papieren notitieboekje is niet weg te slaan. Wie snel wat op wil schrijven tijdens een meeting, workshop of klus, die pakt zijn pen en schrift erbij en krabbelt er snel wat in. Maar ja, dat kost zo best wel wat bomen; #duurzaamishetniet. Tijd voor innovatie dus.

Maar één notitieboek voor áltijd
Dat vond Rocketbook ook, het team achter het Everlast-notitieboek. Zelf noemen ze dit schrift ‘endlessly reusable’. Maar hoe werkt dat dan? Simpel: de pagina’s van het notitieboek zijn van polyester, ook al voelen en ogen ze als papier. Wat betekent dat je op de pagina’s kunt schrijven met een speciale pen en een vochtig doekje kunt gebruiken om de pagina’s weer blanco te krijgen.

Dat is op zichzelf al een mooi gadget: één notitieboek dat je eindeloos kunt gebruiken. Maar Rocketbook heeft nog iets slims bedacht. Met de app van Rocketbook kun je namelijk gemakkelijk de pagina’s scannen en meteen laten versturen naar de opslagplek van jouw voorkeur. Waar je bij veel scanapps handmatig de pagina’s moet selecteren, herkent deze app meteen de polyesterpagina’s van de Everlast. En kun je speciale symbolen op de pagina’s koppelen aan bijvoorbeeld Dropbox, Evernote, Slack of Google Drive. Elke pagina komt zo automatisch terecht waar je wilt.

Een gewild ding
Kortom: de Everlast is een praktisch en vernuftig hebbeding. Gek is het dan ook niet dat het notitieboek via Kickstarter tot stand kwam, met 28.138 backers en € 1.623.822 in monetaire steun. Veel mensen staan er klaarblijkelijk om te springen om met de Everlast aan de slag te gaan. Waaronder wij; wij hebben de Everlast zelf ook gesteund en dus een stel boekjes afgenomen. Want, even eerlijk, wie wil nou niet zo’n mooi notitieboekje dat je elke dag gaat gebruiken terwijl-ie alsnog heel lang meegaat?

Maar… we hebben ze niet alleen voor onszelf besteld. Het leek ons mooi om onze klanten te verrassen met zo’n Everlast. Inmiddels is dat gebeurd, dus… check! En we hebben er een stel weggegeven via een giveaway-actie. Het resultaat? Niets dan lovende reacties over dit notitieboek: praktisch, vernuftig en handig is wat we steeds te horen kregen. Kortom: als je toe bent aan een nieuwe notitieblok, ga dan voor een Everlast!


Deel dit artikel

© 2019 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid