Geplaatst op 03/09/2018
Leestijd: 2 minuten

Carlijn van der Leest, onze avontuurlijke regeltante


Maak kennis met Carlijn, onze campagnemanager. Klein van stuk, maar groots in ondernemen en plannen. Een denker én een doener. Niet zo gek dat zij degene is die bij Brandpulse de soms iets té gezellige boel in het gareel houdt.

Deze Brabantse blondine werd 23 jaar geleden geboren op 28 december. Voor velen is dit niets meer dan een rustdag tussen de feestdagen door, maar volgens de inhaakkalender staat deze datum ook wel bekend als ‘de dag van de onnozele kinderen’. Onnozel is ze gelukkig zeker niet, maar blunders maakt ze soms wel. Zo was ze tijdens het spelletje 30 Seconds even vergeten dat VVV Venlo een voetbalclub is – kan gebeuren – en reed ze ooit met een quad zo de sloot in. Toch weerhoudt haar dat niet en wil ze nog steeds graag haar motorrijbewijs gaan halen. Carlijn zoekt dan ook graag spanning en sensatie op!

Dat blijkt zelfs als ze op vakantie gaat. Carlijn is gek op reizen, maar een week lang luieren op een all-inclusive resort is niks voor haar. Er moet op reis zoveel mogelijk worden gedaan en gezien. Dat doet ze bijvoorbeeld door te survivallen, zoals ze bijvoorbeeld onlangs deed in Azië. En volgend jaar hoopt ze eindelijk haar droomreis te kunnen waarmaken: een safari in Afrika.

Carlijn eigenfoto-2

Ook als ze niet op reis is, is Carlijn graag actief bezig. Zo gaat ze net als veel andere vrouwen weleens shoppen met haar vriendinnen, maar eigenlijk gaat ze veel liever iets uitdagends doen. Zoals lasergamen, karten, glowgolfen of een escape room. Een hoop stoere hobby’s dus! En zelfs op werkgebied weet Carlijn van aanpakken. Zo was ze nauwelijks klaar met haar studie Communicatie toen ze al bij Brandpulse terecht kwam. Waarom ze voor Communicatie heeft gekozen? “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in verhalen van mensen en het menselijk gedrag. Met name behavioural economics (keuzegedrag en overtuigingsprincipes) vind ik interessant.” Niet zo gek dus dat ze Brandpulse wist te overtuigen!

Andere drijfveren van Carlijn zijn ondernemen, plannen en overzicht bewaken. Dat maakt haar dan ook de perfecte campagnemanager. Niet “Morgen is er weer een dag”, maar “Een dag heeft maar 24 uur”. En die 24 uur moet zo efficiënt mogelijk benut worden. Maar bij zo’n druk leven hoort natuurlijk ook de nodige ontspanning. Ontspannen doet Carlijn het liefst door te kijken naar trash-tv onder het genot van chocola: haar grote verslaving. “Zelfs als ik ziek ben eet ik chocola, omdat ik denk dat je daar beter van wordt.” Dat vinden wij op kantoor helemaal niet erg.


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid