Geplaatst op 18/10/2017

Brandpulse, nu sponsor van een jong, gedreven voetbalteam


Brandpulse gelooft in talent. In het koesteren en aanmoedigen van wie zich verder wil ontwikkelen. Want wie dan doorzet, die komt tot de beste prestaties. Daarom zijn we nu sponsor geworden van JO12-1 – een team vol talentvolle jongens onder de 12 – bij voetbalclub svTOP uit Oss.

Jong talent
Het team dat wij sponsoren is niet zomaar een team. Het is het selectieteam van de jeugd, met zorg samengesteld en uitgelicht vanwege de kwaliteiten van deze jongens. De spelers trainen 3 keer per week en spelen elk weekend een wedstrijd. Kortom: de club doet er alles aan om dit jong talent klaar te stomen voor grootse dingen. En de kinderen zelf zijn leergierig en fanatiek: zij willen vooral beter worden en hun talent nog verder ontwikkelen.

Het sponsoren van dit TOPteam zagen wij als een mooie kans om lokaal het verschil te maken. En om te investeren in een team vol belofte, een ware kweekvijver voor de topspelers van de toekomst. Het gaat hier om jongensdromen die wij kunnen helpen verwezenlijken, een kans die we niet konden laten liggen. Als bureau zijn we namelijk continu op zoek naar verbetering en streven we naar het beste resultaat voor onze klanten en onszelf. In de drive van deze jonge jongens herkenden we ons.

svTOP Brandpulse Jo12-1

Maak het verschil
svTOP is in 1928 opgericht door een stel ‘straatvoetballertjes in de leeftijd van 12 en 13 jaar oud’, zoals hun website vermeldt. Het is een club die voor iedereen toegankelijk is. Een grote groep vrijwilligers zet zich in om ervoor te zorgen dat wie wil voetballen, kan voetballen. svTOP noemt zich dan ook een club ‘van Oss voor Oss’.

Door middel van onze sponsoring hopen wij te investeren in de toekomst en potentie van de club. En bij te dragen aan wat svTOP en Brandpulse bindt: we zijn allebei toekomstbouwers, verschilmakers en waardebrengers. Laten we het samen ver schoppen.

De website van svTOP bekijk je hier.


Deel dit artikel

© 2019 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid