Geplaatst op 07/02/2019

Brandpulse Content, aangenaam!

Marketing Pulse | Brandpulse Content


Tot voor kort bestond onze core business uit het realiseren van effectieve campagnes en het optimaliseren van klantcontact. Nu is het tijd voor een professionaliseringsslag. Omdat de markt toe is aan een bureau dat niet alleen goede campagnes maakt, maar deze weet te versterken met creatieve content en slimme data-analyes. Daarom steken we Brandpulse in een nieuw jasje. Onze huidige activiteiten zetten we voort onder het label Brandpulse Campagnes. Maar er komen ook twee labels bij: Brandpulse Content en Brandpulse Data. In deze Pulse stellen we ons nieuwe content label aan je voor.

Brandpulse professionaliseert
Het afgelopen jaar wisten klanten ons al veelvuldig te vinden voor het ontwikkelen van content. Binnen hun campagnes, maar ook daarbuiten. Want content is booming. Organisaties zien er massaal het nut én de noodzaak van in. Voor ons de aanleiding om Brandpulse Content als los label in de markt te zetten. We adviseren, creëren, realiseren, distribueren en optimaliseren. Dat doen we niet alleen, maar graag samen met jou als (potentiële) klant. Omdat we geloven in co-creatie. Je merk opbouwen, versterken en optimaliseren. Met relevante en conversieverhogende content die je merk of imago een boost geeft. Hieronder schetsen we een beeld van wat we zoal doen.

Brandpulse Content
Wij zijn merkenbouwers. Een gestroomlijnde contentproductie begint met een goed doordachte strategie en een houdbaar concept. Daarna gaan onze copywriters en content creatieven voor je aan het werk. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende vormen van content. Zoals copy voor nieuwsartikelen, whitepapers, webteksten, interviews, brochures en magazines. Maar ook voor UX writing, fotografie, videoproducties, social media en infographics zit je hier goed.

Een inspirerende whitepaper, een dynamische nieuwsbrief of steengoede fotografie: het is allemaal nutteloos als je klant het niet te zien krijgt. Met de juiste contentdistributie creëren we bereik. Via je eigen website, social mediakanalen of betaalde advertising op mediaplatforms. In de optimalisatiefase testen we en schaven we bij. Je wilt er immers zeker van zijn dat de juiste content bij de juiste personen aankomt.

Smart content
Consumenten hebben behoefte aan relevante, actuele artikelen. Content die speciaal voor hen is gemaakt. Brandpulse Content is specialist in het creëren van gepersonaliseerde content. We maken gedetailleerde klantprofielen die we doorlopend uitbouwen en verrijken. Om vervolgens effectief in te kunnen spelen op de behoeften van jouw (potentiële) klant. Door goed te kijken naar zijn gedrag: welke producten of diensten heeft hij eerder gekocht? Of juist niet? Maar ook zijn locatie, het tijdstip en externe factoren, zoals bijvoorbeeld het weer, zijn belangrijke variabelen. Met slimme technologie genereren we voor iedere ontvanger een gepersonaliseerde boodschap. Dat betekent dat we niet één, maar een veelvoud aan varianten op je content maken. Zo kunnen we je klant direct de content voorschotelen waar hij (waarschijnlijk) naar op zoek is. Smart content noemen we dat. Het juiste verhaal op het juiste moment, plaats en tijdstip. Met als resultaat een klantenbinding en conversie waar je blij van wordt.

Weten wat onze content creatieven voor jou kunnen betekenen? We gaan graag (vrijblijvend) met in je gesprek.


Deel dit artikel

© 2019 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid