Geplaatst op 04/06/2019
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | Mei: eigen taart is goud waard


Ah, mei. De maand van Moederdag, een aantal vrije dagen en een hoop verjaardagen. De weken zijn voorbij gevlogen! Ook zo benieuwd wat we allemaal beleefd hebben? Lees alles over onze avonturen in deze editie van Brandpulse Backstage!

Ons moeder
Dat het op zondag 12 mei Moederdag is, weet iedereen. Toch? Bas schrok zich een hoedje toen we op maandag aan de lunchtafel klaagden over de verplichte familiebezoekjes die we hadden gehad. Had hij even geluk dat er op kantoor nog een verdwaalde doos bonbons lag. Na werktijd is hij die gelijk bij mams (‘ons moeder’) gaan afleveren en zo kwam alles toch nog goed.

Wie jarig is trakteert! Of toch niet?
Voor de dieeters onder ons was het een gevaarlijke maand. Er was namelijk een aantal Brandpulsers jarig. We smulden van de Limburgse (multi)vlaaien van Janet, de luxe zelfgemaakte chocoladetaart van Lucca, een iets minder luxe Jumbo-taart van Mandy en van de jarige Joost… kregen we niks. Hij was namelijk de 31e jarig. En tja, toen waren we dicht. Jammer joh!

IMG 20190529 090334 2

Houdoe en bedankt, deel 1
Sluit uw ramen en deuren en blijf vooral binnen, want er is een nieuwe wegpiraat gesignaleerd! Lucca was namelijk niet alleen jarig, maar behaalde ook haar rijbewijs. Netjes! Helaas racete ze er gelijk vandoor, want haar stageperiode bij Brandpulse zat erop. Als afsluiter van deze gezellige tijd werden er niet alleen heerlijke, gepersonaliseerde cupcakes getrakteerd, maar gingen we ook borrelen in de stad. Na onze laatste keer bij de Wildeman konden we ons er eigenlijk niet meer vertonen, maar we deden het toch. Hoe dat is afgelopen? Laten we het erop houden dat de cocktails (te) goed smaakten…

Houdoe en bedankt, deel 2
We hebben in mei nóg een keer afscheid genomen. Niet van een collega, maar van onze geliefde ober Pieter. Hij werkte bij Grand Café de Stip, de plek waar we iedere vrijdag genieten van een uitgebreide lunch. Of het er na zijn vertrek nog steeds zo gezellig zal zijn is nog maar de vraag. Pieter, we zullen je missen!

Carlijn’s moment of fame
De afgelopen tijd gebeurde er veel bij onze klanten uit de automotive branche. Zo beleefden Joost, Janet en Inge een heerlijke dag bij Lexus. Na een uitgebreide merkupdate mochten ze in een stoere Lexus NX de stad Amsterdam gaan verkennen. Gaaf!

Enkele dagen later begaven Carlijn, Robbert en Janet zich naar Raamsdonksveer voor de Go Toyota Experience. Janet vermaakte zich prima bij de food-kraampjes. En we hebben een beroemdheid in ons midden, want Carlijn zit in de aftermovie! Ze is ongeveer 1 milliseconde in beeld. Kun jij haar vinden? Voor de fans: handtekeningen zijn verkrijgbaar via info@brandpulse.nl

En daarmee zit mei er alweer op. We zijn benieuwd wat de komende maand ons gaat brengen. Aangezien het eerste weekend van juni warm belooft te worden, zien we het zonnig in! Blijf op de hoogte van onze avonturen in de volgende editie van Brandpulse Backstage.


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid