Geplaatst op 29/03/2019
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | Maart: groetjes uit Antwerpen!


Maart: als het aan ons ligt de mooiste maand van het jaar. Want in deze maand begint niet alleen de lente, maar vindt ook ons jaarlijkse personeelsuitje plaats. Wat we allemaal hebben beleefd, lees je in deze editie van Brandpulse Backstage!

Wat een held
De eerste dag van de maand begon goed. Bas besloot op de vrijdag voor Carnaval verkleed naar kantoor te gaan, om alvast in de stemming te komen. Wij zijn deze gekkigheid wel gewend, maar toen we ’s middags buiten de deur gingen lunchen werd er toch even raar opgekeken. In je Batmanpak tussen alle zakenmannen is natuurlijk ook wel opvallend.

Het dak eraf
Bij Brandpulse maken we zo veel lol dat het dak eraf lag! Nou ja, dat is niet helemaal waar, maar wél werd het plafond onlangs geüpgraded en voorzien van een akoestische isolatielaag. In ons kantoor hadden we namelijk veel last van echo. Direct na Carnaval werkten we vanuit huis zodat de bouwvakkers aan de slag konden. Best lekker om in je pyjama aan het werk te gaan!

Gekidnapt naar België
Nadat we elkaar een week moesten missen, was het op 15 maart eindelijk zover… We werden in de auto gezet, op weg naar de locatie waar ons legendarische teamuitje zou plaatsvinden. We bleken naar Antwerpen te gaan. Tot grote vreugde van Fleur, die zo goed op haar Vlaams geoefend had.

We proefden bijzondere brouwsels tijdens een bierproeverij, zetten de boel op stelten in chique restaurants, genoten van het magische Cirque du Soleil en sloten de dag af met vals gezang bij… Bonopark?

Bonopark
We horen je denken: wat in vredesnaam is Bonopark? Toen we de Antwerpse taxichauffeur vroegen naar tips voor het uitgaansleven, raadde hij ons Bonopark aan. Wat een gekke naam, dachten we nog. Stad en land afgezocht naar die discotheek. Bleek het Bonaparte te heten. Tja.

We hebben ons er in elk geval goed vermaakt! Vooral Lucca was helemaal in haar element toen ze Mamma Mia mocht zingen. Dennis was wat minder in zijn element, toen hij zijn hoofd stootte en er een heel bloedbad ontstond. Of zou dit weer een typisch geval zijn van mannelijk overdrijven?

De ballen!
Na het uitgaan en wat nachtelijke spokerij van Fleur in het hotel, konden we de volgende dag weer fris en fruitig beginnen aan een stadswandeling. Waarbij ons uiteraard nog vóór de lunch een borrel in de handen werd gedrukt. Aan het eind van de middag gingen we bowlen, wat de één beter af ging dan de ander. Sinds wanneer kunnen bowlingballen stuiteren?

Hoe dan ook: het was een fantastisch weekend. En wat hebben we gelachen! Bedankt Patrick en Robbert, voor het regelen van wederom zo’n legendarisch teamuitje.

Benieuwd of we komende maand nog een goede 1-aprilgrap uithalen? Hoeveel paaseieren we zullen vinden? En of we Koningsdag gaan overleven? Je leest het in onze volgende Brandpulse Backstage!


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid