Geplaatst op 02/08/2019
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | Juli: warme zomer, frisse koppies


Er is genoeg over gemopperd, maar we doen het nog één laatste keer: wat was het wárm in juli! In deze Brandpulse Backstage klagen we over de hitte. Ook vierden we verschillende verjaardagen en kregen twee collega’s een make-over. Enjoy!

Daar is Gabbertje
Juli was de maand waarin veel Brandpulsers er even lekker tussenuit gingen. Zo vloog Patrick met het hele gezin naar Lloret de Mar, verbleef Robbert in het mooie Frankrijk en vertoefde Mandy een weekje in het – iets minder tropische – Finland.

Zo’n welverdiende vakantie is dé tijd om te ontstressen en vooral niet meer met de handen in het haar te zitten. Patrick en Robbert namen dat laatste wel heel letterlijk, want zij besloten deze vakantie allebei met de tondeuse aan de slag te gaan. Het is even wennen, maar ach, nu kunnen wij ze in elk geval geen grijze haren bezorgen.

Er zijn er drie jarig, hoera, hoera
Onze summerbodies kregen het zwaar te verduren, want Dennis, Robbert én Patrick waren jarig. Hierdoor hebben we – hé, wat vervelend – meerdere keren taart gegeten. Vooral Patricks verjaardag ging niet onopgemerkt voorbij, want hij werd 50.

Zijn bureaustoel werd vervangen door een rolstoel, random kantoorartikelen werden zorgvuldig ingepakt en het pand werd versierd met Patricks mooiste bejaardenfoto’s. Toch handig, die face-app. Door deze flauwekul viel het bijna niet op dat we het échte cadeau nog niet geregeld hadden.

De hond die niet dood wilde
Een zware dag voor Carlijn: haar hondje zou worden ingeslapen. Dus nam ze vrij om nog een laatste lange wandeling met hem te maken, uitgebreid afscheid te nemen en het beestje vervolgens naar de dierenarts te brengen. Wat bleek, voor een paar honderd euro kon de dierenarts het hondje weer oplappen, zodat ‘ie nog minstens een paar weken mee zou gaan. “Bedankt, en kom over twee weken maar terug!”

Koude, roze kermis
Ondanks de hittegolf kwam Bas vorige week van een koude kermis thuis. Vol goede moed bezocht hij de Roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis. Niet alleen om eindelijk die roze boa’s weer uit de kast te halen of keihard mee te blèren met It’s raining men, maar vooral om te genieten van zijn favoriete kermisattracties. Helaas had hij dat wat onderschat en ging Bas na de eerste attractie al misselijk naar huis. Jammer, maar wel een reden voor ons om hem eens flink uit te lachen. Bas, je wordt écht oud!

Weekendjeee!
De laatste week van juli werd er volop gezweet, geklaagd en gepuft: de thermometer tikte hier in Eindhoven namelijk de 40 graden aan. Gelukkig hadden we er op kantoor niet zoveel last van. Heerlijk, zo’n airco! Helaas hield die er op vrijdagmiddag mee op. Maar in plaats van hierover te gaan mopperen, besloten we – vooruit, voor deze ene keer dan – een vervroegd weekend in te luiden. Vonden wij helemaal niet erg!

En na het weekend stond augustus weer voor de deur. We zijn benieuwd wat de komende maand ons gaat brengen. Blijf op de hoogte van onze avonturen in de volgende editie van Brandpulse Backstage!


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid