Geplaatst op 08/02/2019
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | Januari: borrels & badverhalen


Januari was een bewogen maand bij Brandpulse. Zo kwam de vrolijke schrijfster Inge ons copy- en contentteam versterken, hielden we een legendarische afscheidsborrel voor het vertrek van stagiair Sander én hadden we twee jarigen in ons midden. Veel leesplezier!

Welkom, Inge!
De eerste maand van 2019 begon goed, want we kregen er een nieuwe collega bij. De 29-jarige Inge is gek op taal en media. Bij Brandpulse zal ze zich voornamelijk gaan bezighouden met contentmarketing en copy. Fijn, want nu hoeft copywriter Mandy dit niet meer in haar eentje te doen en kan zij lekker een beetje lanterfanteren.

Inmiddels is Inge helemaal ingewerkt en (hopelijk) al een beetje gewend geraakt aan onze bizarre lunchgesprekken. Meer weten over Inge? Je leest hier haar pulsernality.

Een borrel voor in de boeken
Eind januari zat de stageperiode van Sander erop, wat betekende dat wij huilend afscheid moesten nemen van deze geliefde collega. En bij een afscheid hoort natuurlijk een borrel! Of twee. Of drie… Laten we het erop houden dat wij ons voorlopig misschien beter niet meer kunnen vertonen in de Wildeman in Eindhoven. Maar wat was het gezellig!

We zullen Sander erg missen en weten nu al: de pauzes zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder het arsenaal aan flauwe video’s en internetmemes, die hij altijd paraat had.

Een blaffende Borrel
We hadden nóg een borrel op kantoor… Namelijk de robothond die Carlijn voor haar verjaardag kreeg. De plastic puppy luistert naar de naam Borrel. Zo hadden we de gezelligheid van een kantoorhond, maar dan eentje die ook een uit-knop heeft. Ideaal! De dierentuin hield niet op, want ook Fleurs verjaardag werd deze maand gevierd met een beestachtig cadeau: een echte unicorn onesie!

Mand!
Over cadeautjes gesproken: de altijd attente Janet liet tijdens haar zwangerschapsverlof een mand vol met cadeautjes achter. Elke week tijdens het teamoverleg mochten we er eentje uitpakken, om zo af te tellen tot ze weer terug is. Onlangs openden we de laatste, wat betekent: Janet is er binnenkort weer! En die lege mand bleek ook nog eens handig om onze Mand(y) in te vervoeren.

Met de goudvis in bad
Carlijn is de koningin van de mooie uitspraken. Zo verkondigde ze laatst heel casually dat ze vroeger altijd samen met haar goudvis in bad ging. Tja, iedereen zo zijn hobby’s.

Je kan de boom in!
Robbert besloot onlangs de hal van de toiletten op te fleuren. Letterlijk. Een levensgrote sticker van een bloesemboom prijkt nu aan de muur, gepaard met gezellige fotolijstjes. Zo kunnen wij nu allemaal letterlijk de boom in!

Januari mag dan wel een donkere, deprimerende maand zijn, maar zoals je ziet hadden wij daar totaal geen last van! Toch kijken we ook uit naar februari. Zou Cupido nog iets bijzonders voor ons in petto hebben tijdens Valentijnsdag? En wie is dat nieuwe gezicht in de headerfoto? Je leest het in de volgende editie van Brandpulse Backstage!


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid