Geplaatst op 28/02/2020
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | Februari: van geen water naar een overvloed aan bier


Februari, de maand van… carnaval! En dat hebben we geweten op kantoor, want de carnavalshits vlogen ons om de oren. Ook moesten we het twee halve dagen zonder water doen, kwam Storm Dennis ons vervelen en zijn we opgelicht, of toch niet? Kortom, er is weer genoeg gebeurd!

Paniek! Geen water
Door werkzaamheden bij ons in de straat, hadden we twee halve dagen geen water. Nu kunnen we best twee ochtenden zonder water te drinken, maar geen water betekent ook geen koffie, geen thee én niet naar de wc kunnen! Dat laatste was, vooral voor de vrouwen op kantoor, een dingetje waardoor er lichte paniek uitbrak. Aangezien het normaal vaste prik is dat iedereen voor de lunch al 3 keer naar de wc is geweest, was dit op zijn zachts gezegd een uitdaging. Maar… gelukkig heeft iedereen het droog kunnen houden.

Alaaaaf!
Yes, februari is de maand van het leukste feestje van het jaar: carnaval! En naast het feit dat we twee ochtenden zónder water zaten, konden we deze dagen volop bijtanken. Er werd druk gespeculeerd over de outfits. Wizzy en Woppy of toch als de Teletubbies? Bovendien galmden de carnavalskrakers door het kantoor. Hans met zijn hit ‘Ik heb oe zus nie gevat’ was toch wel favoriet.

Opgelicht! Of toch niet…?
“Ooooh we zijn echt opgelicht!” Het verjaardagscadeau voor Carlijn (een Diamond Painting set) was 5 weken nadat we het besteld hadden nog steeds niet binnen… Dan maar een nieuw cadeau bestellen. Tot er deze maand ineens een pakketje binnenkwam: het cadeau van Carlijn! Inmiddels hadden we al een vervangend cadeau geregeld, dus nu is de Diamond Painting op kantoor blijven liggen en kunnen we lekker met zijn allen onze creativiteit kwijt.

Storm Dennis
Na Storm Ciara was het in het tweede weekend van februari de beurt aan Storm Dennis. En ook doordeweeks hebben wij er flink ‘last’ van gehad…

3qnziw

Ping pong update
Als laatste dan nog even een ping pong update. Vorige maand vertelden we jullie dat het 5 - 2 voor Patrick stond. Fleur kwam elk potje met een reden waarom het niet eerlijk was dat Patrick won, dus zijn ze opnieuw begonnen. Maar inmiddels is het weer 2 - 0 voor Patrick. Dus Fleur… je komt er niet meer onderuit.

Februari was weer een bewogen maand. Helaas zijn we er nog steeds niet uit welke stad het gaat worden voor ons legendarische teamuitje. Misschien volgende maand?


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid