Geplaatst op 01/03/2019
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | Februari: op een roze wolk


Ah, februari. De maand van Valentijnsdag en… verder eigenlijk weinig. Toch zijn er weer een hoop leuke, grappige en spannende dingen gebeurd bij Brandpulse.

Op een roze wolk
Op 14 februari was het natuurlijk Valentijnsdag. Wij hadden ons mentaal voorbereid op zakken vol liefdesbrieven en kilo’s chocolaatjes, maar verrassend genoeg heeft Cupido ons overgeslagen dit jaar. Balen! Gelukkig zitten we tóch op een roze wolk, want Brandpulse heeft er een nieuwe collega bij! Stagiaire Lucca komt de komende maanden het grafisch designteam versterken en is met haar opvallende roze haren een kleurrijke aanwinst voor het team.

She’s back!
Na wekenlang rustig genieten van haar kleine Lynn, is Janet nu eindelijk terug van haar zwangerschapsverlof. Wij verheugen ons nu al op alle zelfgebakken cupcakes, die ze hopelijk weer regelmatig zal meenemen.

Oud-België
Binnenkort vindt ons jaarlijkse, legendarische teamuitje plaats. Wat we gaan doen, weten we nog niet. En dat is voor de meesten van ons – die niet van verrassingen houden – verschrikkelijk! Grote baas Patrick weet de spanning er goed in te houden met hints en puzzeltjes die we moeten oplossen om de locatie (of activiteit?) te raden. Tot nu toe hebben we al vier letters: O, U, D, E en B. Carlijn denkt dat we naar Oud-België gaan. Wat denken jullie?

Ik heb net pindakaas gegeten
Op kantoor zijn wij groot fan van Rapper Sjors. Zijn hoogstaande muzikale kwaliteiten galmen op vrijdagmiddag regelmatig door de speakers! Nu mag het toeval zo zijn dat Rapper Sjors, Snollebollekes, Jody Bernal en nog veel meer van onze grote idolen binnenkort komen optreden tijdens ‘Super Fout’ hier in Eindhoven. Ik voel een tweede personeelsuitje aankomen…

Het koekjesspook
Aangezien je van hard werken hongerig wordt, bedachten we het briljante idee om een pot met koekjes op tafel te zetten. Gek genoeg was de pot halverwege de dag al leeg! Niemand van ons had ze opgegeten, natuurlijk. We denken dan ook dat ons kantoor bezeten is door een echt koekjesspook.

Mini-Starbucks
Een goede dag begint met koffie. Een nóg betere dag begint met cappuccino’s, latte’s en chocospresso’s. Het kan nu allemaal, want wij hebben een gloednieuw fancy koffieapparaat op kantoor. Gecombineerd met wat zoete siroopjes hebben we onze eigen mini-Starbucks. Bijna dan. Wil je onze geweldige koffie komen proeven? Check onze vacatures en wie weet hoor jij binnenkort ook bij ons gezellige team. Of kom gewoon gezellig op de koffie.

Hiermee zit de kortste maand van het jaar er weer op. We zijn benieuwd wat maart ons te brengen heeft. De maand van carnaval, het begin van de lente en natuurlijk – eindelijk! – ons personeelsuitje. Of we heelhuids terugkomen, lees je in de volgende editie van Brandpulse Backstage!


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid