Geplaatst op 07/05/2019
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | April: kittens in je bil


Een maand die begon met flauwe grappen en eindigde met paaseieren, oranjetompoezen en de eerste zonnestraaltjes: we hebben het natuurlijk over april. Wat hebben we de afgelopen tijd allemaal beleefd bij Brandpulse?

Gratis kittens
Op een zonnige maandagmorgen werd Patrick gebeld. Wanneer de gratis kittens opgehaald konden worden, wilde de beller weten. Patrick begreep er niks van. Kittens? Gratis? Vast verkeerd verbonden. Maar toen werd hij nog eens gebeld. En nog eens en nog eens en nog eens. Wat bleek? Zijn lieftallige werknemers hadden een mooie Marktplaats-advertentie geplaatst, met zijn telefoonnummer erbij. Het was natuurlijk 1 april!

Participizza
Brandpulse werkt voor de leukste merken en maakt de tofste campagnes. Om onszelf scherp te houden hebben we de maandelijkse Brandstichters meeting in het leven geroepen. Dan bespreken we de stand van zaken, bekijken we elkaars werk, ontdekken we nieuwe technieken en gooien we frisse ideeën op tafel. En dat onder het genot van een lekkere (partici)pizza. Gezellig!

Stop… en door!
Waar de vrijdagmiddagborrel stopt, gaan sommigen nog even door. Een aantal van ons bezocht onlangs namelijk Superfout, een heerlijk fout feestje in het Beursgebouw. Met artiesten als Snollebollekes, Jody Bernal en de Vengaboys waren we helemaal in ons element! En zeg nu zelf, hoe kun je na een kantoordag beter je beentjes strekken dan met een polonaise?

Depresso
Koffie: dé grondstof voor een productieve werkdag. Was dat even balen toen ons fancy koffieapparaat laatst stuk was! Het duurde dan ook niet lang voordat de vrolijke, uitgeslapen gezichtjes op standje onweer stonden. Van espresso naar depresso, zullen we maar zeggen. Gelukkig kwam de monteur ons ’s middags uit ons lijden verlossen en werd het apparaat gemaakt. Wat een opluchting!

Van reclamebureau naar datingbureau
Naast reclame maken zijn we ook heel goed in daten. Dat blijkt wel, aangezien iedereen op kantoor al is voorzien van een leuke partner. Althans, bijna iedereen, want Fleur is de ware nog niet tegengekomen. Daarom besloot Carlijn de rol van cupido op zich te nemen en ging ze druk aan het Tinderen. Ondanks de vele matches bleek het aanbod toch niet helemaal te zijn waar Fleur naar zocht. Dus we swipen maar door…

Brandpulse Con-tent
Naast paaseieren verstoppen en chocoladehazen eten, zijn er nog een hoop andere dingen die je tijdens Pasen kunt doen. Zo was onze Bas aanwezig bij Paaspop, het eerste festival van het seizoen! Heb jij zijn roze Brandpulse Con-tent kunnen spotten?

In het laatste weekend zetten we onze Wilhelmuts nog even op om Koningsdag te vieren en toen zat april er alweer op. We zijn benieuwd wat mei voor ons in petto heeft. Jij ook? Je leest het in de volgende editie van Brandpulse Backstage.


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid