Geplaatst op 31/01/2020
Leestijd: 2 minuten

Brandpulse Backstage | Januari: tafeltennis en tegeltjeswijsheden


Terug van weggeweest: Brandpulse Backstage! Uiteraard óók in een nieuw jasje. Hopelijk hebben jullie onze spannende verhalen gemist, want bij Brandpulse is het nooit stil. Zo kreeg ons kantoor een upgrade met een ware tafeltennistafel (waardoor het letterlijk nooit meer stil is), kregen we er twee nieuwe collega’s bij én hebben de tegeltjeswijsheden van Carlijn vorm gekregen. Veel leesplezier!

Ping pong ping pong

Goede voornemens, meer bewegen, gezonder leven. Voor ons hét argument om een pingpongtafel op kantoor te krijgen! Dit nemen we natuurlijk heel serieus en daarom is een dagelijks potje ping pong standaard opgenomen in de planning. Want hé, bewegen is goed voor je. Vooral Patrick en Fleur zijn hierin erg fanatiek. Het onderlinge toernooi wordt iedere week voortgezet en inmiddels is het 5 – 2 voor Patrick. We houden jullie op de hoogte…

gif pingpong 01

Niet één maar twee nieuwe collega’s!

Het kon niet op in januari. Een nieuw jaar, een nieuwe huisstijl, een nieuwe pingpongtafel én maar liefst twee nieuwe collega’s! Wij verwelkomden Esther en Thomas in ons team. Esther gaat zich bezighouden met campagnes als campagnemanager en Thomas is als creatief strateeg de rechterhand van Robbert. Met deze goedlachse, energieke toevoegingen is het Brandpulse team twee toppers rijker.

Niet mokken

Bijnamen en uitspraken zijn een ding binnen Brandpulse. We zouden er bijna een boek over kunnen schrijven! Maar om te beginnen zijn onze bijnamen en uitspraken met Kerst vastgelegd op persoonlijke mokken. Zo kunnen wij iedere ochtend genieten van een heerlijk kopje koffie uit onze eigen Sis, Queen, Tink, Chicken Supreme of Moppermok!

Mokken

Daarnaast is onze lunch, mede door de uitspraken van Carlijn, nooit saai. Want een ei met chocoladepasta is best lekker toch? Je hebt immers ook chocolade eieren. Patrick besloot de mooiste vast te leggen en hierbij hebben we er een traditie bij: de tegeltjeswijsheden van Carlijn. Deze hebben een mooi plekje gekregen op kantoor en zullen ieder jaar aangevuld worden met een nieuwe legendarische uitspraak. Wij zijn benieuwd wat dit jaar de mooiste gaat worden.

Tegeltjes

Puzzelkoningen

Het bedrijfsuitje van Brandpulse komt steeds dichterbij. En omdat de hints vorig jaar zo’n succes waren, mogen we ook dit jaar weer aan het puzzelen gaan. Iedere week wordt onze inbox gevuld met een ingewikkelde hint. De letters die we tot nu toe denken te hebben zijn de H A en R. Wij zaten te denken aan Hamburg, maar Patrick kennende kan het nog alle kanten op… Welke stad zouden we dit jaar onveilig gaan maken?

De eerste maand van het jaar is voorbijgevlogen! Benieuwd of we volgende maand al hebben uitgevogeld waar we met ons uitje heengaan? En of iemand nog een liefdesverklaring heeft gekregen? Je leest het in de volgende Brandpulse Backstage!


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid