Geplaatst op 28/08/2020
Leestijd: 2 minuten

Augustus: op vakantie! Of toch niet...?


Inmiddels werken we alweer bijna twee maanden op kantoor. Waar het vorige maand allemaal weer de goede kant op leek te gaan met corona, zoveel onzekerheid is er nu. Landen die oranje kleuren, vakanties die gecanceld worden, aangescherpte maatregelen, het is allemaal wat. Dan moeten we er zelf maar het beste van maken en gelukkig is dat op het kantoor van Brandpulse geen probleem!

Vakantie in eigen land
De plannen voor de zomer werden uitvoerig besproken. Heerlijk twee weekjes naar Mallorca, Griekenland of aan de kust van Spanje, we keken er allemaal naar uit en waren er ook allemaal aan toe. Maar het ene na het andere land kleurde oranje en de ene na de andere vlucht werd gecanceld. Mallorca werd Centerparcs, Griekenland werd Noordwijk en Spanje werd binnen in de airco. Toch net even iets anders dan we ons hadden voorgesteld… Maar goed, hopelijk kunnen we het volgend jaar dubbel en dwars inhalen met de stapel vouchers die we nu in de kast hebben opgeslagen.

Zomer 2020: op kantoor in de airco
Zomer in Nederland. Dat betekent: óf herfstachtig en nat weer óf 38 graden. Dat laatste was in de tweede en derde week van augustus het geval. De rest van het jaar kunnen sommigen van ons de airco op kantoor wel vervloeken (lees: altijd koud), maar deze weken waren we er maar al te blij mee. Die blijdschap was overigens snel weer over aangezien het weer besloot om van hoogzomer en 38 graden binnen een paar dagen naar herfstachtig en 18 graden te gaan.

Kletspotten
Aan gespreksonderwerpen geen gebrek bij Brandpulse, maar zo nu en dan worden we geholpen door de ‘Kletspot’: een pot met tientallen kaartjes waar interessante vragen op staan. Liever een perfect lichaam of een IQ van 180? Als je kinderen hebt, liever 40 uur werken of huismoeder worden? Wat is jouw verborgen talent? Helaas kwamen we erachter dat we, naast een knie uit de kom en een been in je nek leggen, niet over veel talent beschikken. Maar dankzij deze gespreksonderwerpen waren we wel zo weer een uur verder. Oeps… zullen we maar weer aan het werk gaan?

Benieuwd wat wij de rest van het jaar zoal bij Brandpulse meemaken? Neem eens een kijkje op onze nieuwspagina, waar je naast de Brandpulse verhalen ook interessante, marketing gerelateerde artikelen vindt!


Deel dit artikel

© 2021 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid