Geplaatst op 31/07/2020
Leestijd: 2 minuten

Juli: weer naar kantoor!


Na bijna vier maanden thuis te hebben gewerkt, konden we in juli eindelijk weer naar kantoor. Hoe zien onze collega’s er ook alweer uit? En het kantoor, waar was dat ook alweer? We waren het bijna vergeten. Maar na een dag weer op kantoor te hebben gezeten, voelde het gelijk alsof we nooit waren weggeweest.

Wekelijkse besprekingen
De wekelijkse besprekingen van onze favo tv programma’s hadden we toch wel gemist. Dit keer is ‘The Bachelorette’ onderwerp van de dag op donderdag. De donderdagochtend wordt gevuld met de imitaties van Niek door Patrick, de discussies wie het beste bij Gaby past en de spoilers als iemand geen tijd had gehad om te kijken.

Paniek in de tent
Maandag 11.45 uur. In de linkerhoek zijn wat rommelende buiken te horen en rechtsachter hoor je geklaag van ‘hangry’ collega’s. Waar de boodschappen normaal al voor 10.00 uur netjes in de koelkast liggen, was er nu nog geen spoor te bekennen van de Albert Heijn bezorger. Toch maar even checken.. ‘Je boodschappen worden bezorgd op vrijdag 17 juli’. Oeps, weekje te laat. Gelukkig hebben we dankzij de verjaardagen van Robbert en Patrick genoeg taart in huis om niet om te hoeven komen van de honger ;).

Verjaardag
Daarover gesproken.. bij een verjaardag hoort een cadeau. Maar wat geef je iemand die alles al heeft? Er werd flink op los gespeculeerd. Iets om te BBQ’en? Een scorebord voor bij de pingpongtafel? Een airfryer (#eigenbelang)? Of misschien een boerinnenkalender? Uiteindelijk zijn we toch maar gegaan voor iets waar ze echt blij van werden; een luxe borrelplank en wijn. Eten en drinken doen het altijd goed.

Ping pong update
De tel zijn we een beetje kwijtgeraakt. Fleur stelde voor om opnieuw te beginnen (of was dit omdat ze achter stond?). Beginnen met een ‘schone lei’ dan maar. Echter werd het wel al snel duidelijk dat er weinig geoefend was in de afgelopen vier maanden…

Juli, de maand dat alles weer een beetje ‘normaler’ werd. Hopelijk blijft dit zo en kunnen we de volgende Brandpulse Backstage ook weer gewoon vanuit kantoor schrijven!


Deel dit artikel

© 2020 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid