Geplaatst op 24/01/2018
Leestijd: 1 minuten

Mandy de Beer, altijd online


Mandy is de social media junk van Brandpulse. Een dag geen Wi-Fi is een dag niet geleefd. Gek op taal, en blogger voordat het cool was.

‘Iets met schrijven’
Aangezien Mandy altijd al verhaaltjes schreef, wist ze al vroeg dat ze ‘iets met taal’ wilde gaan doen. Na een poging tot HBO journalistiek (‘te serieus’) en een lerarenopleiding Spaans (‘geen zin in lastige pubers’) besloot ze voor communicatie te gaan. Met schrijven als hobby en een passie voor online media sloot dit perfect aan op haar interesses.

Functionerend op Red Bull en bolognese chips rondt ze in 2016 de opleiding af. En na een jaartje in de horeca werken was het dan eindelijk tijd om dromen te gaan najagen en een serieuze baan te zoeken. En zo geschiedde.

Half werk
Naast de hele dag achter de computer zitten heeft Mandy nog vele andere hobby’s. Misschien wel té veel. Ze komt overal eigenlijk maar half aan toe. Zo kocht ze een piano, maar kan er niet echt op spelen. Houdt ze van gamen, maar is er stiekem heel slecht in. Kijkt ze series, maar stopt ze vaak halverwege een seizoen. Wil ze zo veel mogelijk talen leren, maar spreekt ze Spaans en Italiaans beiden maar half en door elkaar. Verder houdt ze er nog wat andere vreemde interesses op na, zoals Disney, Lady Gaga en flamingo’s. Verhaaltje over mezelf

‘Ik heb zulke brede interesses, ik kan heel veel een beetje.’ In vrijwel elke branche zou dat onhandig zijn, maar als copywriter is het juist een voordeel. ‘Ik vind bijna alles leuk en interessant. En doordat ik basiskennis heb van zoveel uiteenlopende onderwerpen, kan ik me in verschillende doelgroepen verplaatsen.’

Beroemde blogger
Om ook in haar vrije tijd met schrijven bezig te zijn, heeft Mandy al jarenlang een semi-professionele blog. Hier schrijft ze over beauty, lifestyle en haar persoonlijke leven. Daarnaast is ze fanatiek Facebooker, Twitteraar en vooral Instagrammer. Maar eigenlijk wil ze meer. ‘Mijn ultieme droom is om een groot online platform te beheren zoals Buzzfeed of NSMBL. Mét alle bijbehorende social kanalen natuurlijk. Maar dat is niet van de één op de andere dag gepiept.’ Tot die tijd schrijft ze gelukkig met alle liefde voor Brandpulse.


Deel dit artikel

© 2021 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid