Als je dit leest, is de kans groot dat je op zoek bent naar een partij die jou kan helpen aan steengoede en gepersonaliseerde content. Komt dat even goed uit: dat is precies wat wij doen. Welkom bij Brandpulse Content!

Brandpulse Content

Je krijgt niet alleen een goed verhaal en een boodschap die raakt. We gaan graag een stap verder. Door de vergaande personalisatie die we toepassen, sluit onze content naadloos aan op iedere ontvanger. Het juiste verhaal op het juiste moment, plaats en tijdstip. Met als resultaat een klantenbinding en conversie waar je blij van wordt.

Smart content

Goede content is key, maar we gaan graag een stap verder. Want consumenten hebben behoefte aan relevante, actuele artikelen. Content die speciaal voor hen is gemaakt. Brandpulse is specialist in het creëren van gepersonaliseerde content. Een relevante boodschap begint bij een goede doelgroepsegmentatie. We bouwen gedetailleerde klantprofielen op die we doorlopend verrijken. Om vervolgens effectief in te kunnen spelen op de behoeften van jouw (potentiële) klant. Door goed te kijken naar zijn gedrag. Welke producten of diensten hij eerder heeft gekocht. Of juist niet. Maar ook zijn locatie, het tijdstip en externe factoren, zoals bijvoorbeeld het weer, zijn belangrijke variabelen. Met slimme technologie genereren we vervolgens voor iedere ontvanger een gepersonaliseerde boodschap. Dat betekent dat we niet één, maar een veelvoud aan varianten op je content maken. Geautomatiseerd en snel. Zo kunnen we je klant direct de content voorschotelen waar hij (waarschijnlijk) naar op zoek is. Smart content noemen we dat.

Op zoek naar iemand die je helpt aan content waarmee je scoort?

Bekijk ook

© 2021 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid