Het Close Quarter Fighting System (CQFS) is een uniek en bewezen succesvol systeem, gericht op het inkrimpen van angst en terughoudendheid in confronterende situaties die dagelijks en overal kunnen voorkomen. Aan ons de taak om de kracht en doeltreffendheid van dit systeem duidelijk te maken en over te brengen naar de buitenwereld. Wij waren verantwoordelijk voor een redesign dat tot de verbeelding spreekt en copy die het verhaal vertelt.

Terug naar de kern

CQFS’ owner en founder Sascha del Sal heeft al ruim 10 jaar lang de missie om zoveel mogelijk mensen weerbaarder te maken. Zowel fysiek als mentaal. Maar de website was incompleet en vertelde het verhaal niet voldoende. De focus ontbrak.

Daar moest verandering in komen. We startten met een intensieve brainstormsessie, om ons onder te dompelen in wat CQFS definieert en wat het oplevert. Het was bijna alsof we zelf op de oefenmat stonden. Met die beleving in ons achterhoofd en een schat aan informatie rijker, gingen we écht van start. Voor een optimale user experience maakten we een uitgebreid functioneel ontwerp, met een wireframe van elke pagina. Het werd de blauwdruk van de uiteindelijke website. Waarom? Je bouwt immers ook geen huis zonder bouwtekeningen.

Een sterk design en
krachtige copy

We hadden een duidelijke opdracht: het redesign moest kracht uitstralen en tot de verbeelding spreken. Daarom kozen we voor sterke zwart-wit foto’s, donkere kleuren en grote tekstblokken. En die kracht trokken we ook door in de copy. In begrijpelijke, heldere taal verwoordden we wat CQFS te bieden heeft.

Wat vindt de klant?


‘De samenwerking met Brandpulse voelde heel natuurlijk. Het was goed om verschillende personen, met uiteenlopende achtergronden, in de denktank te hebben. Zo breed is mijn doelgroep tenslotte ook. Op die manier zijn we gekomen tot een duidelijke en overzichtelijke website. Met een krachtig design en copy die mijn verhaal vertelt. Dat hoor ik ook terug in de positieve reacties die ik van de garagehouders krijg.’

Sascha Del Sal, Owner & Founder CQFS

Op zoek naar iemand die meedenkt over jouw merkidentiteit en online uitstraling?

Stuur Joost een bericht.

Joost van Bogget

Grafisch designer / Campagnestrateeg

© 2021 Brandpulse.nl All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacybeleid